George Ciorceri Adi Mutu ASA Targu Mures Superliga

Noul antrenor de la Targu Mures se trage singur pe 'bara': "Promovez un nou model de antrenor in Liga I!" Mutu se ocupa de antrenamente

George Ciorceri spune ca nu mai este dispus "sa lucreze toata ziua in mijlocul terenului".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2016, 15:41
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2016, 15:51

Numirea lui Mutu in rolul de antrenor al ASA-ului este mascata printr-o noua abordare a acestei functii in fotbalul romanesc.

George Ciorceri spune ca nu este dispus sa conduca antrenamentele zilnice ale echipei, ci isi doreste sa fie un supervizor a activitatii staff-ului tehnic.

''La noi antrenorul principal a fost asimilat cu 'fac totul' la o echipa, care sa faca antrenamentul tactic, tehnic, precum si pregatirea fizica si psihologica. Spre deosebire de echipele bune din Europa si din lume unde antrenorul principal este un fel de observator a ceea ce se intampla si este un coordonator. Au antrenor care se ocupa de tehnica, de tactica, de pregatirea fizica, iar antrenorul principal doar spune unde sa se insiste."

"As vrea sa promovez un nou fel antrenor principal in Romania, care sa supravegheze si sa coordoneze activitatea. Iar ceilalti sa faca planuri de antrenament, sa lucreze cu jucatorii in teren, iar principalul din cand in cand sa regleze. Eu asta imi propun sa fiu, pentru asta am venit si am spus ca nu sunt dispus sa lucrez toata ziua in mijlocul terenului", a spus Ciorceri. (Agerpres)

George Ciorceri a precizat ca si-a propus sa intre in teren doar "in unele momente", dar ca in general cu lotul echipei ASA Targu Mures lucreaza Adrian Mutu si Adrian Popa, ca secunzi, preparatorul fizic Ciprian Pruna si antrenorul cu portarii, Carol Fekete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!