Romania, printre cele mai putine minute in marile campionate: suntem pe 19 din 24 de echipe! Toate adversarele din grupa: peste!

Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2016, 14:54
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2016, 14:55

Jucatorii nationalei spera sa-si schimbe prioritatile de transfer dupa Euro. Pana atunci, Romania e printre ultimele in clasamentul european al minutelor jucate in cele mai importante 5 campionate europene: Anglia, Germania, Spania, Italia si Franta.

Elvetienii de la CIES au realizat un top al timpului petrecut de jucatorii nationalelor de la Euro in ligile tari. Romania e pe 19 din 24! Numai Islanda, Turcia, Ucraina, Ungaria si Rusia sunt sub noi, insa turcii, ucrainenii si rusii au argumentul unor ligi nationale mult mai bine cotate decat prima divizie din Romania!

Cu 6 229 de minute adunate, 'tricolorii' sunt depasiti chiar si de Albania. Jucatorii adversarei din ultimul nostru meci din grupa de la Euro au 6 883 de minute si sunt pe 17, la egalitate cu slovacii. Maghiarii, adversarii nostri istorici, sunt penultimii, cu numai 857 de minute.

5 jucatori are Romania in campionatele mari din Europa: Pantilimon, Tatarusanu, Maxim, Chiriches si Razvan Rat. Gardos, nefolosit in acest sezon la Southampton din cauza unei accidentari grave, si Stefan Radu, retras de la nationala, nu au intrat in calcul.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!