Romania, printre cele mai putine minute in marile campionate: suntem pe 19 din 24 de echipe! Toate adversarele din grupa: peste!
Miercuri 30 Martie 2016, 14:54

Romania, printre cele mai putine minute in marile campionate: suntem pe 19 din 24 de echipe! Toate adversarele din grupa: peste!

Jucatorii nationalei spera sa-si schimbe prioritatile de transfer dupa Euro. Pana atunci, Romania e printre ultimele in clasamentul european al minutelor jucate in cele mai importante 5 campionate europene: Anglia, Germania, Spania, Italia si Franta.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Elvetienii de la CIES au realizat un top al timpului petrecut de jucatorii nationalelor de la Euro in ligile tari. Romania e pe 19 din 24! Numai Islanda, Turcia, Ucraina, Ungaria si Rusia sunt sub noi, insa turcii, ucrainenii si rusii au argumentul unor ligi nationale mult mai bine cotate decat prima divizie din Romania!

Cu 6 229 de minute adunate, 'tricolorii' sunt depasiti chiar si de Albania. Jucatorii adversarei din ultimul nostru meci din grupa de la Euro au 6 883 de minute si sunt pe 17, la egalitate cu slovacii. Maghiarii, adversarii nostri istorici, sunt penultimii, cu numai 857 de minute.

5 jucatori are Romania in campionatele mari din Europa: Pantilimon, Tatarusanu, Maxim, Chiriches si Razvan Rat. Gardos, nefolosit in acest sezon la Southampton din cauza unei accidentari grave, si Stefan Radu, retras de la nationala, nu au intrat in calcul.
 1 comentarii
  • 30 2016
    ion Vreau sa transmit un mesaj pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei,sper sa fiu auzit:nu luati in seama toate aceste clasamente gen numarul de minute in marile campionate sau favoritele la cistigarea trofeului EURO 2016,deoarece acestea vor sa arate "cit de mici si neinsemnati suntem" si sa ne faca sa credem ca nu prea avem nici o sansa.Acest lucru nu este adevarat.Romania are potential si inca unul foarte mare,trebuie doar sa-l foloseasca rezonabil.Ca mafia a incurcat mereu treburile asta-i altceva.Romania are jucatori foarte talentati,trebuie doar sa colaboreze cit mai bine intre ei,precum piesele in jocul de sah.Stiu ca veti reusi!Va urez succes!Deja il vad pe Stanciu ridicind trofeul deasupra capului! HAI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT