Costel Galca Narcis Raducan Otelul Galati Steaua Superliga

Noua mutare a lui Galca la Steaua? Omul care poate intari echipa de Champions League din Ghencea va fi liber in scurt timp

Steaua isi poate intari stafful de Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 09:30
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 09:26

Narcis Raducan, numele despre care s-a vorbit in ultimele luni ca ar putea ajunge la Steaua sau la Viitorul, va fi liber. Otelul Galati a anuntat ca Narcis doreste sa plece.

Dupa Dica si Rosu, Narcis Raducan ar putea fi urmatoarea tinta pentru Steaua:

"Dupa cum am mai spus, eram in discutii cu noi investitori, ne doream investitori care sa faca parte din fenomen. In urma discutiilor, urmeaza sa colabaram pe partea de management sportiv. Apoi se vor stabili pasii pentru preluarea definitiva clubului. Partea australiana se va ocupa de tot ceea ce inseamna managementul sportiv al clubului, de la staf tehnic la jucatori. Vor aduce un antrenor, vor stabili un lot de jucatori. Cei din Australia cunosc realitatea fotbalului din Romania, suntem in discutii de cateva luni cu ei si au cunostinta de situatia clubului nostru."

"Narcis Raducan ne-a anuntat ca va pleca, iar lui Gabriel Viglianti i s-a propus sa continue la club pe postul de director sportiv. Problemele domnului Adamescu nu influenteaza situatia clubului, pentru ca exista solutii care nu il implica personal", a spus Lucian Ciofoaia, administratorul special al Otelului.

Otelul Galati a anuntat ca a incheiat un contract de colaborare si consultanta cu Aspen Alpine Management Pty Ltd din Australia, o subsidiara de management a Aspen Alpine Pty Ltd, unul dintre actionarii principali ai echipei Melbourne Victory FC, si negociaza cu "un grup de investitori in fotbalul international".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!