Noi detalii despre CRIZA lui Alibec de la schimbare! Ce a facut cu banderola cand a vazut ca e schimbat

Noi detalii despre CRIZA lui Alibec de la schimbare! Ce a facut cu banderola cand a vazut ca e schimbat

Denis Alibec a fost exclus din lotul Stelei si amendat cu 75.000 de euro de Becali dupa gesturile nervoase de la meciul cu Voluntar.

Alibec a jucat slab cu Voluntari, iar Dica a decis sa-l scoata de pe teren minutul 80. Atacantul a aruncat banderola pe jos, iar apoi a sutat cu putere in usa de la vestiarul arenei din Voluntari.

Dica si Gigi Becali au decis sa-l excluda pe atacant din lot si sa-l amendeze cu 25% din contract!

"A aruncat banderola pe jos, iar Budescu s-a dus si a luat-o si i-a dat-o lui Florin Tanase. Depinde doar de el daca va trece peste aceasta perioada. El nu a fost scos din lot pentru ca a jucat slab, ci pentru comportamentul sau. Trebuie sa inteleaga ca doar de el depinde sa isi revina din asta. Si pubalgia poate fi depasita, insa trebuie sa munceasca mult. Sorin Ghionea facea exercitii specifice o ora inainte de antrenament si o ora dupa. Avea o caseta cu toate exercitiile astea adusa din Italia", a spus MM Stoica la Digi.

MM Stoica si Denis Alibec s-au contrat chiar pe teren in acest sezon. "Stii tu mai mult fotbal decat mine?" i-a strigat Alibec lui MM, dupa ce directorul sportiv ii ceruse sa vina in aparare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies