Dan Nistor CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

Nistor a comis-o din nou: "Eu am vb k u iar u incepi sa dai prin ziare". Mijlocasul le spusese sefilor ca declaratiile despre Petrescu sunt inventate

Dan Nistor a avut o iesire fara precedent la adresa lui Dan Petrescu, fiind suparat de faptul ca nu joaca, considera el, indeajuns de mult la CFR. Intr-un interviu publicat de Actual de Cluj, acesta spunea: "Zi-mi, nene, ai ceva cu mine?! Spune-mi de ce nu joc!"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 12:18
Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2018, 12:27

Nistor a negat intr-o discutie cu Iuliu Muresan, dezvaluita de presedintele CFR-ului la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, ca ar fi spus acele cuvinte si i-a acuzat pe ziaristii clujeni ca au inventat declaratia.

Nistor a ales sa dea vina pe presa, acuzand neadevaruri.

"Niciodata nu am zis si nu o sa zic asa ceva. Cei din presa scriu foarte multe lucruri neadevarate, poate si pozitia in care suntem ii deranjeaza pe unii, dar sa speram ca nu ne vor dezbina", a spus el ulterior.

La scurt timp, jurnalistul care a semnat interviul in publicatia Actual de Cluj, Catalin Suciu, a publicat un mesaj pe care i l-a trimis Nistor.

"Salut, eu am vorbit cu tine, iar tu ai inceput sa dai prin ziare si prin astea ce am vorbit. Nu-i frumos ce ai facut, sincer", i-a scris Nistor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!