Liga 1

"Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1". Atac dur îndreptat spre arbitraj după victoria "câinilor roșii" de la Botoșani

Dinamo a obținut a treia victorie consecutivă în playout.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 19:15
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 19:35

Formația antrenată de Dusan Uhrin Jr. s-a impus cu 3-2 în deplasare, cu FC Botșani și speră să ajungă într-o formă bună pentru barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Florin Prunea este de părere că echipa dinamovistă începe să arate din ce în ce mai bine și a acuzat maniera de arbitraj de la partida cu FC Botoșani. 

"Victoria a fost neașteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul și atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoșaniului, ci și a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd.

Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicație! Astea nu sunt întâmplătoare. Este inadmisibil să ai henț pe 16 metri, ofsaid de trei metri și să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în fața asistentului și nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliștii: «Japcă pe față».

Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil. I-am zis și lui Dusan (n.r. Dusan Uhrin) să nu se mai lase adormiți de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1!", a declarat Prunea pentru Fanatik

Modifică setările cookies