Liga 1

Zăvăleanu vine cu noi investitori la Dinamo înainte de baraj: „Anunțăm public în scurtă vreme și semnăm contractul!” 

Dinamo poate scăpa de criza financiară.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 14:24
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 14:31

Cu victoria în fața Botoșaniului, 3-2, Dinamo a izbutit al treilea succes consecutiv, după ce le-a învins pe Gaz Metan Mediaș, 1-0, și Academica Clinceni, 5-1, și ocupă locul 8 în playout, primul care va disputa barajul de retrogradare. 

Însă, Răzvan Zăvăleanu vrea să-i asigure pe fanii dinamoviști că noi investitori sunt dipuși să se implice la clubul din Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar al „câinilor” a precizat că rămânerea lui Dinamo în Liga 1 nu este un factor ca grupul de investitori să pompeze capital în conturile echipei. 

Răzvan Zăvăleanu: „Discutăm strategii cu acești domni”

„Sunt mai optimist și chiar le-am cerut partenerilor mei de discuții să vorbesc despre ei, fără a-i nominaliza, ca să mai liniștim, să le arătam oamenilor că nu dormim.

Până acum lucrurile au funcționat foarte bine, sper să anunțăm public în scurtă vreme despre cine este vorba și să semnăm contractul. Avem un calendar, dar nu pot să desconspir nimic din acest calendar. Nu este o condiție obligatorie că Dinamo să rămână în Liga 1, dar este preferabil să fie așa.

Discutăm strategii cu acești domni, dar nu o să pot deconspira nimic. Dinamo trebuie să iasă bine din acest business. Le-am oferit o echipă cu o tradiție extrem de importantă în fotbalul romanesc și cu performanțe extraordinare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Playsport.

Clasament playout 

Modifică setările cookies