"Nimeni n-a crezut!" Negocieri incredibile pentru Steaua pe ultima suta de metri! Cum l-a transferat de doua ori mai ieftin

"Nimeni n-a crezut!" Negocieri incredibile pentru Steaua pe ultima suta de metri! Cum l-a transferat de doua ori mai ieftin

Ultimul transfer anuntat de Steaua are in spate o runda aprinsa de negocieri.

Steaua a anuntat in urma cu cateva zile ca l-a transferat definitiv pe Paul Papp. 500.000 euro a costat mutarea de la Chievo.

Steaua a reusit ca in ultima clipa sa salveze 500.000 de euro. Anamaria Prodan a povestit la Sport.ro ca italienii cereau 1 milion de euro pe Papp. Ce s-a intamplat?

"500.000 euro a costat Papp. Initial au cerut un milion. In ultimele zile cat am fost acolo am negociat pentru Steaua un pret mai mic, am avut noroc ca Paul nu juca titular, atunci probabil nimeni nu a crezut in el. Nici cei de la Chievo. Au fost fericiti sa scape de salariu si sa ia niste bani.", a declarat Anamaria Prodan.

Aceasta a vorbit si despre revenirea lui Rusescu in Romania si cat ar putea castiga Steaua daca il vinde acum pe Keseru:

"Cred ca daca Rusescu era din Portugalia sau daca era sarb, auzeam de un transfer de 20 de milioane. Eu, in locul lui Gigi Becali, nu l-as fi lasat sa plece pe 2.5 milioane de euro."

"Keseru nu s-a adaptat in Franta si, la fel ca in cazul lui Papp, a venit la Steaua, a gasit un mediu bun, cald, lumea l-a inteles, a explodat. Nu stiu daca ar fi bine sa plece acum.", a spus Anamaria Prodan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies