Nicolo Napoli, gata să preia o altă echipă din Superligă: ”Mi-a fost propus”

Nicolo Napoli FC Botosani FCU Craiova valeriu iftime Superliga Nicolo Napoli
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 16:38
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 16:38

FC Botoșani a rămas fără antrenor, după ce Dan Alexa a decis să plece de la echipă, în urma rezultatelor modeste.

Astfel, Valeriu Iftime a fost nevoit să-și găsească un alt antrenor și l-a delegat pe Andrei Patache (36 de ani) în funcția de interimar. 

Omul de afaceri este dispus să-l lase pe fostul fundaș dreapta la „cârma” echipei pentru o perioadă mai lungă, dacă rezultatele vor fi din ce în ce mai bune.

Valeriu Iftime: ”Mi-a fost propus Nicolo Napoli”

În tot acest timp, Iftime a primit și alte propuneri pentru banca tehnică. Una dintre ele a fost Nicolo Napoli (61 de ani), ultima oară la FCU Craiova. Chiar dacă și Adrian Mititelu a avut nevoie de un antrenor, acesta a decis să nu mai apeleze la serviciile tehnicianului italian.

”Vreau să nu mă mai grăbesc și să nu îl mai iau pe primul servit, așa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje și propuneri de la unul și altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache. Mi-a fost propus și Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc.

Suntem într-o situație foarte proastă și vreau să văd ce poate să repare Patache. Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ține în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă și voi începe apoi negocierile clare”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Andrei Patache a debutat cu un rezultat pozitiv pe banca lui FC Botoșani, scor 1-1 cu Farul Constanța.

Botoșaniul are în față un program dificil în următoarele etape. Va juca pe teren propriu cu FC Voluntari, după care se va deplasa la Ploiești pentru meciul cu Petrolul și apoi va primi vizita celor de la Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!