Nicolae Dica FCSB Nicolae Dica Licenta PRO Superliga

Nicolae Dică, hotărât cu privire la cariera sa în antrenorat: „Este posibil să renunț!” 

Nicolae Dică a făcut mărturisiri legate de cariera sa în antrenorat și a dezvăluit motivul pentru care a îmbrățișat această meserie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:38
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:38

FCSB caută antrenor după plecarea lui Nicolae Dică (42 ani), la finalul înfrângerii cu U Cluj, 1-2. Cum conducerea nu a găsit un alt tehnician, Mihai Pintilii (38 ani) i-a pregătit pe roș-albaștrii în ultimele trei meciuri: 1-3 cu West Ham, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova. 

Nicolae Dică, mărturisiri despre cariera sa de antrenor 

Ultima aventură a lui Nicolae Dică pe banca tehnică a durat doar 3 luni. Iar, în urma acestei experiențe, fostul decar din Ghencea a mărturisit că se gândește să renunțe la antrenorat dacă nu va avea rezultatele dorite. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că nu a îmbrățișat această meserie pentru ordinul financiar. 

„Dacă nu voi avea rezultatele pe care mi le doresc, este posibil să renunț. Pentru că eu nu fac asta pentru bani! 

Mulțumesc lui Dumnezeu, am o situație financiară bună și fac asta din plăcere și din pasiune. Dar dacă nu voi avea rezultatele pe care mi le doresc, e posibil ca, la un moment dat, să renunț”, a declarat Nicolae Dică pentru gsp

Nicolae Dică a dezvăluit cea mai mare greșeală comisă la FCSB 

Întrebat de Costin Ștucan care este cea mai mare greșeală comisă în această aventură, antrenorul a invocat un episod din grupele UEFA Conference League, când FCSB a jucat cu Anderlecht. 

„Poate că am fost prea dur în unele momente. De exemplu, după meciul din Belgia, cu Anderlecht (n.r. - încheiat 2-2), am ținut o ședință mai dură cu jucătorii, deși făcuserăm un joc bun acolo.

Veneam după patru meciuri câștigate, făcuserăm un joc bun cu Anderlecht și știam că urmează un meci greu, cu U Cluj. Am vrut să-i capacitez pe jucători, să nu intervină automulțumirea. M-am adresat lor la modul general, nu individual”, a declarat Nicolae Dică pentru sursa citată.

Rezumat Anderlecht - FCSB 2-2 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!