Nicolae Dică, avertizat după debutul cu succes la CS Mioveni: „La continuitate au apărut semne de întrebare!”

Nicolae Dica Basarab Panduru CS Mioveni Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 21:34
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 21:35

Nicolae Dică (42 ani) a primit primul avertisment chiar la debutul pe banca tehnică a Mioveniului.

Nicolae Dică (42 ani) a debutat cu dreptul la CS Mioveni. Argeșenii au învins-o pe Petrolul Ploiești, 1-0, în runda a 22-a din campionat și au obținut prima victorie de pe teren propriu. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Rusu (32 ani), fostul elev al lui Nicolae Dică de la FCSB, în minutul 10.

Nicolae Dică, avertizat de prietenul Basarab Panduru

Basarab Panduru (52 ani) a mărturisit că a văzut o evoluția în jocul Miovenilor sub comanda fostului antrenor de la FCSB. Însă, acesta trage un semnal de alarmă și spune că echipele pregătite de Nicolae Dică au întâmpinat probleme la continuitate.

„Dică a schimbat ceva: felul cum joacă echipă şi sistemul. În debuturile lui Dică, de regulă, a început bine. Impactul lui asupra echipei s-a văzut. Inclusiv la FCSB. Dar să vedem cum va continua. La continuitate au început să apară semnele de intrebare”, a declarat Dică la finalul partidei. 

În prima repriză a fost mai bună Mioveni. Au avut ocazii, după parca s-a mai echilibrat în repriza a doua. Dar a fost o victorie mare pentru Dică, i-au venit jucătorii târziu... Cu toate ăstea reuşeşte să facă un joc bun, cel putin în prima repriză”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

În urma acestei victorii, argeșenii rămân tot pe ultimul loc, cu 12 puncte. În timp ce Petrolul Ploiești ocupă poziția a șaptea, cu 30 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!