Nicolae Dica FCSB Superliga Superliga

Nicolae Dică a stabilit obiectivele pe termen scurt la FCSB! Cum speră antrenorul să redreseze echipa

FCSB are parte de un sezon slab în Superliga, iar Nicolae Dică speră că va reuși să revigoreze echipa în pauza provocată de meciurile naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 16:25
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 17:11

Dică a dezvăluit că va încerca să le dea mai multă încredere jucătorilor în această perioadă și că este încrezător că lucrurile vor intra pe un făgaș normal în viitorul apropiat.

„Vom avea mai multe zile la dispoziție. Voi încerca să le dau încredere mai mare în ei, să aibă curaj mai mult.

Cu ce vom face la antrenament, îmi doresc să putem reuși să trecem peste acest moment dificil. Avem încredere că putem face acest lucru”, a spus Dică, potrivit Digisport.

Nicolae Dică știe de câte victorii are nevoie FCSB pentru a ajunge în playoff

Cu 12 vicotorii în cele 21 de etape care au mai rămas până la finalul sezonului regulat, FCSB va reuși să prindă playoff-ul este convins Nicolae Dică.

„Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii.

Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.

Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte”, a mai spus Nicolae Dică.

Modifică setările cookies