Gigi Becali FCSB Nicolae Dica Superliga

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Nicolae Dică: ”Până atunci să fim pe loc de play-off”

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Nicolae Dică, după ultimele rezultate din campionat ale FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 15:42
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 15:42

Patronul viccecampioanei vrea ca echipa sa să ajungă pe loc de play-off până în decembrie. În prezent, FCSB are doar opt puncte și este la nouă distanță de locurile care asigură prezența în play-off.

Gigi Becali: ”Să ajungem pe loc de play-off până în decembrie”

„De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. 

Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc. Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. 

De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat. Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul. Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? 

Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea. După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

FCSB este pe locul 14 în campionat, cu opt puncte după nouă meciuri. Vicecampioana are două meciuri în minus față de majoritatea echipelor din Superliga, iar cu două victorii ar urca pe locul nouă, la egalitate de puncte cu FCU Craiova și la doar trei puncte de ultimul loc de play-off.

În următoarea etapă din campionat, FCSB va juca pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș.

Modifică setările cookies