Nici tarcoalele nu mai sunt ce-au fost! Reghe, refuzat de Timisoara: "Locurile astea nu sunt pentru familia Reghecampf"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Mai 2015, 14:14

	Nici tarcoalele nu mai sunt ce-au fost! Reghe, refuzat de Timisoara: "Locurile astea nu sunt pentru familia Reghecampf"

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a dezvaluit faptul ca Laurentiu Reghecampf si sotia lui "au fost interesati sa vina la ACS Poli"

ACS Poli Timisoara cauta urgent doi oameni cheie pentru club, dar nu si un nou antrenor. "Dan Alexa ramane sigur pe banca echipei", a dezvaluit Nicolae Robu, primarul Timisoarei, intr-o emisiune la TVR Timisoara.

Nou-promovata ACS are nevoie de un manager sportiv care sa se ocupe de campania de transferuri in aceasta vara, dar si de un finantator.

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan nu sunt optiuni pentru club, a precizat Robu.

"Nu spun ca sunt negocieri, dar exista un interes manifestat de catre cei doi (n.r. familia Reghecampf) pentru clubul nostru. Dar am spus, locurile libere sunt cele pe care le-am amintit. Nu s-a discutat nimic concret. Nu ocupam locul de antrenor principal cu altcineva in afara de Dan Alexa. Desi apreciez ce a facut Laurentiu Reghecampf la Steaua..."

"Saptamana viitoare va trebuie sa transam lucrurile, pentru ca e tarziu, campionatul incepe rapid. Aspirantii pentru postul de manager sportiv trebuie sa vina cu CV-ul si cu un plan managerial.", a mai spus primarul Timisoarei.

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies