Universitatea Craiova FCSB Universitatea Craiova - FCSB Superliga Universitatea Craiova

Fanii rămân în tribune și după ora 21:00 la Craiova - FCSB! Singura condiție

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va desfășura cu spectatori în tribune pe tot parcursul celor 90 de minute, anunță clubul oltean pe pagina de Facebook.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 12:51
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 23:51

Chiar dacă Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat că fanii vor avea voie pe stadioane doar până la ora 21:00, se pare că s-a găsit o ”portiță” pentru ca aceștia să vadă tot meciul din tribune. 

Fanii vor fi nevoiți să păstreze biletul de la meci până când vor ajunge acasă.

„Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei.

De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Pot participa doar persoanele care au schema completă de vaccinare și cei care au trecut prin boală”, se arată în comunicatul oficial emis de club.

Universitatea Craiova - FCSB, de la 20:15 | Echipe probabile

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, V. Găman, Screciu, Bancu - D. Nistor, Fedele - Gustavo, Roguljic, A. Ivan - Koljic

FCSB: A.Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Ov.Popescu - Olaru, Șut, Fl.Tănase - V.Gheorghe, I.Stoica, Oct.Popescu 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!