CFR Cluj Dan Petrescu Emmanuel Yeboah Superliga

FOTO Surpriză! Prima plecare de la CFR Cluj, cu direcția Praga! Jucătorul lui Petrescu s-a înțeles cu Slavia

Ghanezul Emmanuel Yeboah a ajuns la echipa mare a CFR-ului în vara anului 2022.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 19:20
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 19:23

După doar șase luni, Yeboah ar putea s-o părăsească pe CFR Cluj. Ghanezul a înscris trei goluri și a oferit două pase decisive în acest sezon de Superligă, în doar 16 meciuri.

Supriză! Prima plecare de la CFR Cluj, cu direcția Praga! Jucătorul lui Petrescu s-a înțeles cu Slavia

Potrivit paginii de Twitter „Afrika Futbolu”, Yeboah ar fi semnat cu Slavia Praga, echipa la care a evoluat și Nicolae Stanciu, în prezent legitimat la Wuhan Three Towns, în China.

Yeboah face 20 de ani pe 25 februarie și a ajuns în Europa la CFR Cluj de la Young Apostles FC, echipă din Ghana, fondată în iarna anului 2019.

În toate competițiile, atacantul Emmanuel Yeboah a bifat 29 de partide și a rămas cu cele trei goluri și două assisturi din Superligă, în aproximativ 1800 de minute în echipamentul clubului din Gruia.

CFR Cluj, în această stagiune

Ardelenii se află pe locul doi după 21 de etape, după ce au obținut 44 de puncte dintr-un total de 63. CFR Cluj a înregistrat, astfel, 14 victorii, două rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

În următoarea partidă, formația din Gruia va evolua în Superligă împotriva Farului Constanța pe 23 ianuarie, de la ora 20:00. În tur, trupa de pe litoral i-a învins pe ardeleni cu 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!