VIDEO EXCLUSIV Neluțu Varga a decis! Ce antrenor vrea la CFR Cluj dacă Dan Petrescu va pleca

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 20:03
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 20:06

Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au întâlnit după ultimul meci al sezonului pentru CFR Cluj și au stabilit în ce condiții s-ar putea despărți.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2024, însă în ultima perioadă s-a discutat tot mai mult despre o plecare a antrenorului în această vară. 

Neluțu Varga anunță că va aduce un antrenor străin la CFR Cluj dacă va pleca Dan Petrescu

Din informațiile PRO TV și Sport.ro, Neluțu Varga nu este dispus să renunțe la clauza de reziliere a lui Dan Petrescu. Pentru a pleca de la CFR Cluj, antrenorul trebuie să găsească un club care să îi ofere un salariu pe măsură, dar și să fie gata să îi achite clauza în valoare de 400.000 de euro.

În prezent, Dan Petrescu ar fi pe lista a două cluburi din străinătate, însă niciuna dintre oferte nu este concretă.

În cazul în care Petrescu va găsi o echipă dispusă să îi achite clauza de reziliere, Varga are deja planul făcut: "N-am vorbit cu Bergodi, dar în locul lui Petrecu va veni un străin", este mesajul transmis de omul de afaceri.

Dan Petrescu a transmis că vrea să rămână la CFR Cluj

După ultimul meci al sezonului, 1-0 contra lui FC U Craiova în barajul pentru Conference League, Dan Petrescu a anunțat că și-ar dori să rămână la CFR Cluj, însă decizia finală îi va aparține patronului.

"Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători. Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții.

Vreau să fiu fără fotbal o periadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec și puțin, dar nu în România", a mai spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!