Negoita urmeaza modelul "Becali"! L-a dat afara pe Talnar in direct la TV! Omul care i-a promovat pe Chiriches, Pintilii, Nistor favorit sa preia Dinamo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Mai 2013, 08:13

	Negoita urmeaza modelul "Becali"! L-a dat afara pe Talnar in direct la TV! Omul care i-a promovat pe Chiriches, Pintilii, Nistor favorit sa preia Dinamo!

FINALA CUPEI: Petrolul - CFR, sambata, 1 iunie, in direct la ProTV si pe voyo.ro!

Chiar daca a batut-o pe Otelul cu 1-0, Cornel Talnar a fost demis noaptea trecuta de la Dinamo. Si nu oricum, ci in direct la TV printr-o interventie a lui Ionut Negoita.


"Antrenorul are rolul sa lucreze cu jucatorii, sa-i remonteze. De unde, ca antrenorul mai rau ii inflameaza si arunca vina pe ei. Antrenorul ii atata impotriva patronului. Ati vazut, Rednic a fost demis, desi a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru ca a facut cateva greseli.

Eu am avut prea multa rabdare. Incepand din aceasta seara, despre Cornel Talnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo. Discuta strategia lui Dinamo pe la baruri. Nu se poate asa ceva, este vorba despre lipsa de profesionalism. Aveti si dumneavoastra persoane acolo, care au criticat si si-au dat cu parerea. Da, probabil este vorba despre domnul Dinu. Eu imi vad de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are si caracter.

Toti cei care au avut o contributie importanta in conducerea lui Dinamo si-au aratat valoarea. Trebuie sa-i las si pe alti, sa vad ce pot si ce stiu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legenda mult mai importanta decat domnul Dinu, adica are performante mult mai mari", a declarat Negoita.

Talnar nu stia ca este dat afara si anunta ca va avea o discutie cu conducerea pentru a stabili viitorul sau.

"Am avut discutii cu Negoita, cu Anghelache. Maine ne vom revedea. Dar ce ramane sunt lucrurile pe care le-am facut. Nu stiu ce voi face, mai am un an de contract. Sa vedem ce vor zice si ei. Sa vedem ce va fi. Eu am ramas acelasi om, acelasi antrenor, in ciuda zvonurilor, chiar daca sunt bombardat ca vine unul sau altul. Eu as vrea sa raman la Dinamo. Dinamo a fost una dintre cele mai bune echipe ale campionatului pana la acel scurtcircuit", a spus antrenorul.

Favorit s-o preia pe Dinamo in acest moment este Ionut Badea, cel care i-a promovat in Liga I pe Chiriches, Pintilii, Nistor sau Voiculet cand o antrena pe International Curtea de Arges.

Badea a mai antrenat la Pandurii sau Universitatea Cluj si a asistat la antrenamentele lui Pep Guardiola.

Contribuţia minimă în 2020 pentru cumpărarea de vechime în muncă este 25% din salariul minim brut
BRAT