Negoita porneste REVOLUTIA la Dinamo! Dupa Talnar, 6 jucatori pot fi dati afara ASTAZI! UPDATE: Primii jucator care pleaca:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Mai 2013, 18:51

	Negoita porneste REVOLUTIA la Dinamo! Dupa Talnar, 6 jucatori pot fi dati afara ASTAZI! UPDATE: Primii jucator care pleaca:

►Cupa sus, Romania! Castiga AICI bilete la finala Cupei, PETROLUL - CFR, sambata 20:45, in direct de pe National Arena la PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE: Sedinta tinuta la sediul lui Ionut Negoita, la Rin Hotel, s-a incheiat, iar 5 dintre jucatori si-au aflat deja 'soarta'.

Astfel, dintre cei vizati, doar Steliano Filip, pustiul care mai are 5 ani de contract, va ramane in Stefan cel Mare, Scutaru si Alin Roman urmand sa plece sigur. Nicolae Musat, fotbalist care va ramane si el fara angajament, continua negocierile cu clubul, noteaza DolceSport.

Axente, Tudose, Dandea sau Raphael Stanescu nu stiu inca ce vor face din sezonul viitor.


La Dinamo a inceput Revolutia. Talnar si Dinu au fost dati afara, iar mai multi jucatori le vor impartasi soarta - scrie cotidianul ProSport.

Decis sa o readuca pe Dinamo in elita fotbalului romanesc, dupa ani buni in care echipa din Stefan cel Mare nu a mai reusit sa se apropie de titlu, Ionut Negoita, noul actionar al 'cainilor' s-a hotarat sa demareze inca de pe acum proiectul "New Dinamo" si sa nu mai astepte pana cand jucatorii se vor intoarce din vacanta.

Primul pas inspre reconstructia echipei este legat de ramanerea mai multor fotbalisti care au dezamagit in acest campionat, dar si de diminearea salariilor considerate prea mari.

Astfel, scrie Prosport, Negoita i-a convocat astazi pe jucatori la o discutie, 6 dintre acestia fiind instiintati sa se prezinte de urgenta la sediul actionarului pentru a avea o discutie hotaratoare. Axente, Scutaru, Tudose, Dandea si pustii Steliano Filip si Raphael Stanescu sunt cei vizati de Negoita.

"80% din jucatori vor pleca", a spus Negoita chiar in aceasta dimineata, la Ora Exacta in Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Raed Arafat, despre epidemia de Covid-19 din țară: „Până în vara anului viitor nu vom sta liniștiți”
BRAT

Modifică setările cookies