Negoita a pregatit o lista cu 5 nume daca il da afara pe Multescu! Cine crede ca o poate salva pe Dinamo

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 10:00

	Negoita a pregatit o lista cu 5 nume daca il da afara pe Multescu! Cine crede ca o poate salva pe Dinamo

Dinamo n-a castigat nici cu Petrolul si e mai aproape de retrogradare decat de obiectivul european anuntat la inceputul sezonului.

Sefii l-au bagat iar in sedinta pe Multescu. Chiar daca a declarat ca vrea sa continue, antrenorul nu mai are nicio garantie din partea oficialilor clubului. Gazeta Sporturilor scrie ca exista deja o lista cu potentialii inlocuitori ai lui Multescu. Tibor Selymes (Sageata), Ionut Chirila (Concordia), Vasile Miriuta (Ceahlaul), Liviu Ciobotariu si Flavius Stoican sunt cei 5 dintre care va fi ales urmatorul om pentru banca lui Dinamo in cazul in care se ajunge la despartirea de actuala conducere tehnica.

Daca primii 3 sunt sub contract, Ciobotariu si Stoican ar fi disponibili instant. Primul e liber dupa despartirea de CSMS Iasi, petrecuta pe finalul sezonului trecut, in timp ce Stoican e la Dinamo 2 si va fi doar promovat in cazul in care niciuna dintre celelalte variante nu se concretizeaza.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT