"Negocierile sunt aproape de final!" 4 echipe din Serie A il vor pe Man, una are mari sanse sa-l transfere! Man ar putea fi in echipa cu un alt roman!

"Negocierile sunt aproape de final!" 4 echipe din Serie A il vor pe Man, una are mari sanse sa-l transfere! Man ar putea fi in echipa cu un alt roman!

Gigi Becali a discutat cu reprezentantii lui Norwich, dar acestia nu sunt singurii care se afla pe urmele lui Dennis Man. 

Presa din Italia anunta ca sunt 4 echipe in Serie A care isi doresc sa il transfere pe tanarul jucator pentru care patronul lui FCSB cere 15 milioane de euro. Este vorba despre Atalanta, Cagliari, Sampdoria si Sassuolo, aceasta din urma avand cele mai mari sanse sa-i obtina semnatura. 

Potrivit celor de la Sassuolo News, fotbalistului ii surade ideea de a se muta in Italia. 

"Atacantul nascut in 1998 este aproape sa isi ia ramas bun de la clubul sau. Man este in negocieri cu Norwich, dar pe fir au intrat si unele cluburi din Italia.

Dennis Man este disputat pe piata transferurilor de mai multe echipe din Italia. In ultima vreme si-au prezentat interesul pentru el Atalanta, Cagliari, Sampdoria si Sassuolo. Atacantul este impresariat de fostul model Anamaria Prodan.

Prin urmare, cei de la Sassuolo se gandesc serios sa-l transfere. Lui Dennis Man i-ar surade ideea de a veni in Italia. Negocierile cu Prodan sunt aproape de a fi finalizate", au scris italienii. 

Daca s-ar transfera la Sassuolo, Dennis Man ar putea sa ii fie coleg lui Vlad Chiriches. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT