OFICIAL Nebunie la Hunedoara! Corvinul a adus un străin cu peste 50 de selecții la națională

Corvinul Hunedoara Ilja Antonov Transfer Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 16:23
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 16:22

Corvinul Hunedoara a promovat în Liga 2 după ce a învins două echipe la baraj.

Corvinul Hunedoara a reușit să se impună în fața Gloriei 2018 Bistrița cu 4-2 la general, în dublă manșă, dar și împotriva Unirii Ungheni cu 6-1 la general, tot în dublă manșă, și să promoveze în al doilea eșalon al României.

Nebunie la Hunedoara! Corvinul a adus un străin cu peste 50 de selecții la națională

Pe rețelele social media, Corvinul a anunțat transferul lui Ilja Antonov, fotbalist care are 52 de selecții la naționala Estoniei, dar și două goluri. De asemenea, Antonov a fost căpitan la fosta sa echipă, Kalju FC, și e cotat la 150.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

„Echipa noastră a reuşit unul dintre cele mai importante transferuri din această vară, la nivelul Ligii a doua. Ne-am asigurat serviciile lui Ilja Antonov, fotbalist cu 52 de selecţii în naţionala Estoniei, pentru care a şi marcat în două rânduri!”, se arată în comunicatul emis de Corvinul Hunedoara pe Facebook.

Ilja Antonov a mai evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Puuma, Levadia, SV Horn, Rudar Velenje, FC Hermannstadt, Ararat-Armenia, FC Levadia și Kalju FC. La sibieni, închizătorul a bifat 19 apariții, dar nu a reușit să marcheze niciun gol și nici să paseze decisiv în vreo situație.

Amical de lux pentru Corvinul Hunedoara

Pe pagina de Facebook „Corviniștii”, a fost anunțat faptul că s-ar purta discuții cu Mircea Lucescu pentru desfășurarea unui amical între Dinamo Kiev, echipa pregătită de „Il Luce”, și Corvinul Hunedoara, fosta sa grupare.

„Corvinul Hunedoara - Dinamo Kiev.

Se poartă discuții cu Mircea Lucescu pentru desfășurarea unui meci amical la Hunedoara anul acesta. S-a dorit ca acest meci să se desfășoare cu ocazia prezentării lotului Corvinului Hunedoara înainte de începerea campionatului. În curând vom afla data exactă a amicalului de lux”, se arată pe pagina de Facebook „Corviniștii”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!