Adrian Mititelu Universitatea Craiova Liga 1

'Nebunie in Banie', serialul cu mai multe episoade decat 'Tanar si nelinistit' :) Mititelu si-a facut echipa si vrea loc in Liga 2

FC Universitatea Craiova s-a reorganizat dupa ce societatea care administra clubul, FC U Craiova SA, a intrat in procedura de faliment

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 17:45
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 17:55

Adrian Mititelu a facut o noua societate, U. Craiova SA, care va asigura continuitatea sportiva a clubului. Mititelu spera ca Federatia sa-i dea si lui un loc in Liga a II-a, cum s-a intamplat in cazul 'Craiolgutei'.

"Avand in vedere ca vechea societate Fotbal Club U Craiova S.A. care detinea clubul de fotbal s-a dizolvat, prin decizia Tribunalului Brasov din 9 aprilie 2014, conform prevederilor actului constitutiv al acestei societati si-a incetat activitatea si clubul de fotbal, urmand ca asigurarea continuitatii sportive sa fie facuta conform prevederilor aceluiasi Act Constitutiv de catre o noua entitate infiintata in acest scop. Astfel ca noua structura sportiva, U Craiova S.A., asigura continuitatea sportiva a clubului de fotbal Universitatea Craiova", se mentioneaza intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul oficial al clubului oltean.

Noua structura a clubului isi va incepe activitatea incepand cu sezonul competitional 2014-2015 fie in Liga a II-a, fie intr-un alt esalon care urmeaza a fi stabilit de FRF. "In cazul in care se admite recursul FC U. Craiova SA la Curtea de Apel Brasov, noua entitate sportiva U. Craiova SA are drept de participare in Liga a II-a, si toti jucatorii aflati sub contract cu FC U. Craiova SA devin jucatorii U. Craiova SA. In situatia ca planul de reorganizare al societatii FC U. Craiova SA va fi respins si sentinta de faliment va ramane irevocabila, atunci noua entitate se va inscrie intr-o competitie inferioara urmand ca FRF sau dupa caz AJF Dolj sa decida competitia in care va fi inscrisa noua entitate", se mentioneaza in comunicatul citat.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies