Mirel Radoi Cosmin Olaroiu Steaua Stranieri

DRAMA prin care a trecut Mirel Radoi la arabi! I-au ascultat pana si telefoanele, ca sa nu discute cu Olaroiu! Scene incredibile:

MIrel Radoi este in prezent liber de contract, dupa cinci ani si jumatate in care a jucat in zona Golfului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 16:59
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2014, 17:01

2 ani si jumatate la Al-Hilal si inca 3 la Al-Ain. Acesta a fost parcursul lui Radoi in Golf, jucator care a plecat de acolo cu scandal, dupa cum scrie presa araba.

Cei de la "super.ae" anunta ca Mirel Radoi s-a despartit cu discutii intense de fostul sau club. Adus de la Steaua la dorinta lui Olaroiu, apoi transferat la noul club tot de fostul antrenor din Ghencea, aparatorul a fost acuzat in mai multe randuri.

ACUZELE

Radoi a fost acuzat ca atunci cand Olaroiu a plecat de la Al-Hilal spre Al-Ain, Radoi era omul de legatura care ii transmitea informatii din interiorul clubului.

Sursa citata anunta ca sefii clubului au inceput chiar si sa-i asculte telefonul pentru a vedea cat de des si ce anume discuta cu antrenorul roman.

Caderea de forma si lipsa performantelor in acest an, care coincide cu plecarea lui Olaroiu, a facut ca sefii lui Al-Ain sa dea vina pe jucatori. Liderul din teren, Radoi, a fost gasit vinovat.

DOUA MOMENTE

Un episod urat a fost in meciul cu Al-Nasr, din februarie, cand Radoi a incasat un rosu direct in min. 93. El si-a lovit cu cotul in figura un adversar, fara minge; sefii au pus gestul pe seama faptului ca Mirel nu voia sa joace cu echipa lui Olaroiu, in etapa urmatoare.

Un alt episod a fost cand Radoi s-a accidentat. A lipsit din teren pentru 44 de zile, iar neincrederea in el a sporit. Romanul castiga 2,6 mil. de euro pe un sezon la Al-Ain.

Super.ae mai scrie ca Mirel poate ajunge sa fie antrenat din nou de Olaroiu, la Al-Ahli, club care il doreste. Romanului i s-a terminat contractul cu Al-Ain, iar conducerea nu a dorit sa-l cheme la negocieri si l-a lasat sa devine un jucator liber.

Mirel Radoi are 33 de ani si a plecat de la Steaua in 2009, dupa 9 ani petrecuti in Ghencea. El s-a retras de la nationala in 2010.

Modifică setările cookies