"Nea' Gigi, sa va pregatiti". Ionel Ganea a debutat cu victorie la Voluntari si se gandeste deja la meciul cu Steaua. Cum vede lupta pentru salvare
14 2016 19:07

"Nea' Gigi, sa va pregatiti". Ionel Ganea a debutat cu victorie la Voluntari si se gandeste deja la meciul cu Steaua. Cum vede lupta pentru salvare

ACS Poli 1-2 Voluntari | Ionel Ganea a debutat cu victorie pe banca ilfovenilor si spera la salvarea de la retrogradare. "Nea' Gigi, sa va pregatiti", ii transmite acesta lui Becali inaintea meciului cu Steaua.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

FC Voluntari a castigat cu 2-1 pe terenul Timisoarei, dupa un meci nu foarte stralucit, insa care s-a animat pe final. Laurentiu Rus si Alexandru Tudorie, atacant imprumutat de la Steaua, au inscris pentru echipa lui Ionel Ganea, in timp ce Ianis Zicu a punctat in ultimul minut pentru gazde.

Ionel Ganea spera ca victoria de la Timisoara sa ii motiveze si mai puternic pe jucatorii sai in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acesta s-a declarat multumit de scorul obtinut pe Dan Paltinisanu.

"Pentru noi a fost un joc destul de greu. Consider ca am obtinut o victorie destul de meritata. Am pregatit jocul foarte bine, nu are de ce sa se supere nimeni ca am castigat aici, la Timisoara. O victorie foarte importanta, pentru ca nu am lasat Timisoara sa se indeparteze de noi in clasament.

Asta e menirea antrenorului, sa motiveze jucatorii din punct de vedere sportiv. Eu nu motivez jucatorii cu bani, eu ii motivez altfel si incerc sa transmit o stare pozitiva tuturor jucatorilor, si titularilor, si celor care intra pe parcurs.

Cred ca, per ansamblu, toata echipa a meritat aceasta victorie. E un plus faptul ca jucătorii intrati pe parcurs au reusit sa schimbe soarta jocului. Rus e un jucator cu experienta foarte mare si consider ca postul sau cel mai potrivit e mijlocas de banda", a spus Ganea la finalul partidei.

Ganea a vorbit si despre colaborarea sa cu "Mitica" Dragomir si despre echipa de conducere de la Voluntari.

"Aici e o diferenta fata de U Cluj, pentru ca am o conducere cu foarte multe cunostinte de fotbal si aici clubul nu e in insolventa. Relatia cu Dumitru Dragomir se bazeaza pe respect reciproc, e un castig ca lucrez cu oameni cu experienta foarte mare, ca Bela Kassai, Dumitru Dragomir si Mircea Rădulescu", a mai spus tanarul antrenor.

In final, Ganea a spus ca se gandeste deja la meciul cu Steaua si i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali.

"Nea Gigi, sa va pregatiti", a incheiat Ionel Ganea.4 comentarii
 • 15 2016
  Nume dupa meciul cu steaua nu mai stie sa vorbeasca va ramane mut ganea...
 • 15 2016
  penaldo=valentine+gay. dau multa m..e la wcsb+fani+mamele fanilor wcsb...
 • 14 2016
  parizer Văzutu-Te-au apele, Dumnezeule, văzutu-Te-au apele şi s-au spăimântat şi s-au tulburat adâncurile. Glas au dat norii că săgeţile Tale trec. Glasul tunetului Tău în vârtej, luminat-au fulgerele Tale lumea, clătinatu-s-a şi s-a cutremurat pământul. În mare este calea Ta şi cărările Tale în ape multe şi urmele Tale nu se vor cunoaşte. Povăţuit-ai ca pe nişte oi pe poporul Tău, cu mâna lui Moise şi a lui Aaron....
 • 14 2016
  Andrei asta nici nu stie ca jucatorii stelei,nu vor juca impotriva echipei lor! :))...
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
BRAT