"Ne vedem sa vorbim in 2019!" A fost doar o LOVITURA de imagine? Misterul din spatele contractului lui Rotariu cu Anamaria Prodan

"Ne vedem sa vorbim in 2019!" A fost doar o LOVITURA de imagine? Misterul din spatele contractului lui Rotariu cu Anamaria Prodan

Pe presedintele lui Dinamo nu il intereseaza daca Rotariu a rupt pana la urma sau nu contractul cu Anamaria Prodan.

Anghelache a declarat la Sport.ro ca, in acest moment, Rotariu are un contract semnat pana in 2019 si nu mai conteaza cine este agentul sau.

Jucatorul si-a cerut scuze in fata fanilor dupa ce a semnat cu Anamaria Prodan, spunand ca s-a grabit, apoi a fugit la galerie s-o injure pe Steaua ca sa-si asigure sustinerea fanilor, dar nimeni nu a spus clar daca acesta a si rupt contractul cu Anamaria Prodan.

Anghelache spune ca nu stie nimic: "Tot ce stiu in acest moment ca jucatorul are contract cu Dinamo pe pe 30.06.2016. Nu ne intereseaza cine e impresarul. In luna ianuarie a anului 2019 putem sa ne intalnim sa vorbim de salariu :)."

"Speram totusi ca atunci sa-l vedem jucand prin alte locuri, la echipe mult mai mari. Nu stiu ce demersuri s-au mai facut in privinta contractului, stiu doar ca am vazut o conferinta de presa."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies