Liga 1

"Ne luam clubul inapoi" Suporterii Stelei se pregatesc sa iasa in strada! Clipul care cheama "ARMATA ULTRA" la atac

Fostul lider de galerie al Stelei, Jan Pavel, ii cheama pe fanii Stelei in strada, pe 24 octombrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 17:11
Data actualizarii: Miercuri 14 Octombrie 2015, 17:13

"Ne luam clubul inapoi", e mesajul cu care stelistii se pregatesc sa iasa in strada. La aproape un an de cand Steaua si-a pierdut sigla, dar si sprijinul galeriilor, situatia echipei ramane dureroasa pentru fanii Stelei. Mai mult, nici rezultatele din aceasta toamna nu au contribuit la o eventuala impacare. Acum, fostul lider de galerie ii cheama pe fani in Ghencea pentru un miting anti-Becali. Pana acum, peste 600 de suporteri si-au anuntat intentia pe Facebook de a participa la mitingul lui Jan Pavel. 

"Dupa cum bine stiti, Jan Pavel a sunat adunarea! Pe data de 24 octombrie, ora 14:00, neaparat trebuie sa fim in fata stadionului Ghencea, templul fotbalului românesc pentru a sustine cauza noastra: ”Ne vrem clubul inapoi”

FCSB-isti sau CSA-isti... suntem cu totii stelisti! Toti vedem cum clubul nostru a ajuns bataia de joc a unei institutii, si ma refer in special la conducatorii ei (CSA), dar si a unui cioban incompetent si avar dupa putere si faima!", se arata in comunicatul postat de Pavel.

Modifică setările cookies