Liga 1

Situatie incredibila: Steaua - Petrolul se joaca in MOCIRLA! Cum a ajuns gazonul de pe arena de 20 de milioane de la Ploiesti

Petrolul are probleme tot mai mari din cauza banilor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 17:32
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 17:32

Petrolul are la dispozitie una din cele mai moderne arene din tara, dar ploiestenii nu mai au bani s-o intretina. Gazonul de pe Ilie Oana s-a transformat in mocirla, dar Serviciu de Gospodarie Urbana din Ploiesti refuza sa-l repare din cauza unei datorii de 150.000 de lei a Petrolului.

Ploiestenii au propus sa joace la Chijna, insa adversarii lor au refuzat. Sinteticul nu e pe placul jucatorilor din Liga I. In aceste conditii, sunt sanse mari ca meciul cu Steaua de duminica sa se dispute in mocirla, daca gazdele nu vor gasi o solutie.


"Am incercat sa jucam la Chiajna, sa avem un teren unde se poate juca. Cei de la Timisoara nu au fost de acord. Au spus ca terenul este bun. Ne adaptam cerintelor, nu avem ce sa facem. Pentru noi este foarte greu sa jucam acasa pe un asemenea teren. Ce antrenam noi la Crangul lui Bot, in meci este valabil 30%. Nu stiu cand vor incepe lucrarile sau daca vor incepe. Pe terenul asta intra cine vrea si acest lucru nu este normal. S-au desfasurat aici si doua meciuri de Old Boys. Nici in Divizia C nu se poate juca pe un asemenea teren”, a precizat Sebi Tudor, antrenorul Petrolului, potrivit stiridesport.ro. 

Modifică setările cookies