Situatie incredibila: Steaua - Petrolul se joaca in MOCIRLA! Cum a ajuns gazonul de pe arena de 20 de milioane de la Ploiesti

Situatie incredibila: Steaua - Petrolul se joaca in MOCIRLA! Cum a ajuns gazonul de pe arena de 20 de milioane de la Ploiesti

Petrolul are probleme tot mai mari din cauza banilor! 

Petrolul are la dispozitie una din cele mai moderne arene din tara, dar ploiestenii nu mai au bani s-o intretina. Gazonul de pe Ilie Oana s-a transformat in mocirla, dar Serviciu de Gospodarie Urbana din Ploiesti refuza sa-l repare din cauza unei datorii de 150.000 de lei a Petrolului.

Ploiestenii au propus sa joace la Chijna, insa adversarii lor au refuzat. Sinteticul nu e pe placul jucatorilor din Liga I. In aceste conditii, sunt sanse mari ca meciul cu Steaua de duminica sa se dispute in mocirla, daca gazdele nu vor gasi o solutie.


"Am incercat sa jucam la Chiajna, sa avem un teren unde se poate juca. Cei de la Timisoara nu au fost de acord. Au spus ca terenul este bun. Ne adaptam cerintelor, nu avem ce sa facem. Pentru noi este foarte greu sa jucam acasa pe un asemenea teren. Ce antrenam noi la Crangul lui Bot, in meci este valabil 30%. Nu stiu cand vor incepe lucrarile sau daca vor incepe. Pe terenul asta intra cine vrea si acest lucru nu este normal. S-au desfasurat aici si doua meciuri de Old Boys. Nici in Divizia C nu se poate juca pe un asemenea teren”, a precizat Sebi Tudor, antrenorul Petrolului, potrivit stiridesport.ro. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT