"Ne intoarcem in timp. O sa vedem soldati in tribune! Armata vrea sa conduca, dar altcineva sa bage bani. Nu se poate asa ceva!"

Sorin Paraschiv, unul dintre fostii capitani ai Stelei, a comentat situatia actuala a clubului si pozitia Armatei fata de Steaua lui Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2015, 11:08
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2015, 11:19

Paraschiv critica interventia armatei in fotbal si spune ca daca Steaua va reveni in mainile "militarilor" fotbalul se va intoarce in timp, cu stadioane pline de soldati.

"E greu ca Armata sa inceapa cu liga a 5-a, sa stea 7, 8, 10 ani in Liga a 5-a, apoi sa promoveze. Sunt ani multi. Mi se pare ca ne intoarcem in timp, o sa vedem iar foarte multi soldati in tribune. Mi se pare ceva anormal ce fac ei"

"Eu nu as renunta la Steaua in locul lui Becali. Eu stiu traseul, am fost acolo de cand Becali a preluat clubul, s-au investit foarte multi bani. Problemele astea nu trebuiau sa vina, suporterii trebuiau sa fie alaturi de echipa, la fel si toata lumea. Uitati-va ca sunt probleme cu suporterii, cu echipa, cu Mirel, cu armata."

"Ieri, chiar ma gandeam cand vedeam declaratiile lui Gigi Becali, cei de la armata ar dori sa aiba echipa si sa conduca ei, dar sa vina cineva cu bani. Nu se mai poate asa ceva. Da stadionul, impune-i unui patron sa investeasca o suma sa-l aduca la standarde normale si atunci te retragi in clipa in care oamenii au investit in stadionul tau. Nu mai poti acum..."

"Armata revine dintr-o umbra. A stat in umbra 15 ani si vin acum sa ia ei echipa sa... nu stiu ce sa faca cu ea. Sunt bani multi de investit si nu stiu ce o sa faca cu ea. Ei vor sa bage cineva bani si ei sa conduca."

"Si la domnul Becali mi se pare ceva anormal. De ce sa renunti? Acel domn Talpan zice ca nu sunt semnaturile bune... pana la urma asta e, s-au semnat actele, a dat bani multi la echipa. A castigat pentru ca a investit. Din clipa in care a preluat echipa a bagat bani.", a spus Paraschiv la Sport.ro.

Modifică setările cookies