"Ne batem la titlu daca se rezolva problemele!" Miriuta s-a luat de starul CFR-ului: "Manca-l-ar tata pe Messi al meu" :)

"Ne batem la titlu daca se rezolva problemele!" Miriuta s-a luat de starul CFR-ului: "Manca-l-ar tata pe Messi al meu" :)

► Vasile Miriuta a facut apel catre conducerea clubului dupa victoria cu 2-1 in fata lui Dinamo
► Flaviu Stoican a pus infrangerea de la Cluj pe seama ghinionul si a sanselor ratate

CFR Cluj 2-1 Dinamo / Echipa lui Vasile Miriuta a revenit de la 0-1 in fata lui Dinamo si a castigat pe propriul teren in fata lui Dinamo, egaland-o pe Steaua in clasament. Chanturia, poreclit 'Messi al Georgiei', a marcat primul sau gol in tricoul CFR-ului, transformand un penalty acordat dupa un fault al lui Barboianu in careu.

Vasile Miriuta: "Ne putem bate la titlu daca se rezolva problemele"

"O victorie importanta. Mi-e foarte greu sa exprim ce am in suflet. Doresc sa le multumesc jucatorilor mei. In cei 20 de ani de cariera nu am intalnit asemenea jucatori. Aceasta saptamana a fost una foarte grea, insa aceste 25 de puncte sunt 99% meritul lor.

Daca CFR Cluj vrea sa se bata la titlu, trebuie sa se rezolve aceste probleme. Sunt sigur ca va rezolva conducerea, insa daca nu se va intampla asta, va fi foarte greu. Mai sunt 2 luni, suntem profesionisti, de asta ne-am ales aceasta meserie.

Le-am spus ca in astea 2 luni care au ramas trebuie sa stam acolo sus. A fost o prima repriza senzationala, multe ocazii, Dinamo a jucat foarte bine. Am spus ca Dinamo are jucatori fantastici, Bilinski, Alexe, Rotariu.

Messi, manca-l-ar tata pe Messi al meu (Chanturia). Daca va intelege ca fotbalul nu se joaca numai cu mingea, va ajunge foarte mare. A jucat insa bine. Avem jucatori buni insa forta noastra e forta grupului. Ma pot bate cu Steaua la titlu daca se rezolva aceste probleme, daca vin si 2 jucatori de valoare la iarna, ne putem bate cu Steaua la titlu.

U Cluj are o echipa buna, sper sa faca o figura frumoasa maine" a spus Vasile Miriuta la Look TV.

Flaviu Stoican: "Am avut ghinion"

"Am intalnit o echipa foarte buna, a fost o prima repriza foarte buna. Nu ne-a fost usor, insa nici lor nu le-a fost usor. Nesansa face parte din joc. Poate pe viitor vom avea si noi noroc si nu vom mai rata atat de mult. Ocaziile pe care ni le creem, trebuie sa le fructificam.

Ambele echipe au fost mai prudente in a 2-a repriza. La 1-1, Rotariu a scapat singur cu portarul advers si nu a reusit sa marcheze. Si la cateva minute distanta, atacantul lor a marcat cu capul la o faza la care nu ne asteptam. Asta este fotbalul.

Nu sunt dezamagit, sunt dezamagit numai cand nu vad atitudine si in aceasta seara am vazut la jucatori. Pacat pentru ca putea Bilinski sa marcheze la 1-0 si se incheia meciul. Am avut in mana si etapa trecuta meciul, si astazi. Puteam foarte bine sa castigam acest meci" a spus Flavius Stoican la Look TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies