Mutu vrea sa il UMILEASCA pe Dani Coman in Petrolul - Astra! "Potoliti-va ca nu e chiar asa" :) Ce i-a transmis Mutu:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2014, 16:50

	Mutu vrea sa il UMILEASCA pe Dani Coman in Petrolul - Astra! "Potoliti-va ca nu e chiar asa" :) Ce i-a transmis Mutu:

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 22:00, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

"N-am vorbit cu Mutu, vom vorbi la începutul meciului. Cand a venit în Romania, a spus ca-mi va da 5-6 goluri în acest retur, din care si un 11 metri scarita. I-am zis sa se gandeasca bine, pentru ca au mai incercat si altii sa dea scarita si nu a fost asa cum au crezut", a spus Coman pentru Digisport.

Dani Coman a comentat meciul din acest week-end, intre Astra si Petrolul, meci ce poate fi decisiv pentru ambele echipe in lupta pentru titlu, insa fostul portar al Rapidului considera ca meciul nu este asa important:

"E un meci important, dar din punctul meu de vedere nu e o partida decisiva, pentru ceea ce ne dorim noi. Mai sunt 12 etape de disputat, sunt convins ca se vor mai incurca si celelalte contracandidate, ne vom mai incurca si noi, asa ca nu e un meci decisiv.

Ma intereseaza ca duminica sa intram pe teren, sa demonstram ca suntem mai buni ca Petrolul si sa câstigam meciul. Suntem un lot unit, un grup frumos care a demonstrat si anul trec si in tur ca putem sa ne batem cu orice echipa din campionat si sunt convins ca vom demonstra si in continuare", a spus Coman.

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies