Liga 1

Mutu PLEACA in India: "Normal ca se duce pentru bani" Va fi coleg cu un fost jucator de la United si antrenat de Materazzi

Petrolul 2-3 Steaua / Adrian Mutu incepe o noua aventura, la 35 de ani! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 07:40
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 07:40

Mutu va juca in Superliga din India alaturi de multe nume uriase din fotbal. In plus, Mutu are sanse mari sa revina si la Fiorentina in perioada in care campionatul indian este in pauza. Mutu va semna un contract cu Chennai Titans si va debuta in noul campionat indian pe 16 octombrie. 

Prima liga din India s-a reconstruit cu opt echipe si un sistem de francize asemanator cu cel din SUA. Mutu va fi antrenat de Materazzi la Cehnnai si coleg de echipa cu francezul Mikael Silvestre, care a jucat 9 ani la Manchester United, un sezon la Inter si doua sezoane la Arsenal in cariera sa. del Piero, Trezeguet, Robbie Fowler, Hernán Crespo, sau Robert Pires au fost atrasi de banii indienilor.

Gheorghe Multescu a dezvaluit dupa meciul cu Steaua ca Mutu nu a putut refuza oferta financiara a indienilor.

"Normal ca Mutu s-a dus in India pentru bani. Are si el o varsta, trebuie sa se aranjeze si el. Cand am venit eu la Petrolul nu se stia ca va pleca de la echipa. Regret ca l-am pierdut, avea calitati extraordinare", a declarat Multescu la Dolce.

Mutu va juca timp de 6 luni in India, iar un pauza dintre tur si retur are sanse mari sa isi petreca timpul la Fiorentina, care detine 15% din franciza de la Chennai. 

Modifică setările cookies