"Mutu isi urmareste propriul interes, vrea sa antreneze! A vrut sa-l dea afara pe Andone!" Ce spune Piturca despre situatia de la Dinamo

"Mutu isi urmareste propriul interes, vrea sa antreneze! A vrut sa-l dea afara pe Andone!" Ce spune Piturca despre situatia de la Dinamo

Piturca e sigur ca Mutu a vrut inca din start sa-l demita pe Andone si crede ca fostul jucator al nationalei isi propune doar sa devina el antrenor in Stefan cel Mare.

"Nu vreau sa vorbesc de omul Mutu. Spun doar ca s-a schimbat ceva in rau de cand a ajuns la Dinamo. Eu ii stiu caracterul, il cunosc, stiu ce urmareste. El vrea sa antreneze. A mai facut-o la o echipa, dar tot asa, ascuns, pentru ca nu are licenta. El nu are nici experienta ca oficial si a dat si declaratii nefericite. A stricat atmosfera. S-a schimbat tot de cand a sosit el. Andone nu a mai avut liniste sa-si faca treaba asa cum trebuie. Patronul a tacut si a permis sa se ajunga la aceasta atmosfera. Cunoscandu-l, cred ca Mutu a vrut sa-l demita pe Andone de la inceput. Am ajuns sa il cunosc foarte bine, isi urmareste doar propriul interes!", a spus Piturca la Digisport.

Fostul selectioner recunoaste ca e  fan Contra si ca are asteptari mari de la el.

"Am mare incredere in Contra. El are si foarte multa sansa. A obtinut rezultate cu Petrolul, cred mult in el. Daca acum au invins Botosani, sunt pe drumul bun. Au castigat la moral. Era o catastrofa pentru el dac anu batea aseara. Asa, lucrurile s-au indreptat", a explicat Piturca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea TIR-ului ATI în care s-a petrecut tragedia de la Victor Babeș. Cum este Arafat contrazis de DSU
BRAT
Modifică setările cookies