Mutarea făcută de Becali care l-a revoltat pe un stelist: „N-o să pricep niciodată!”

Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 17:53
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 17:58

Gigi Becali, criticat pentru unul dintre transferurile făcute la începutul anului.

FCSB l-a cedat la începutul acestui an pe Dennis Man, jucător în plină ascensiune la acea oră, la Parma, club care lupta pe atunci pentru salvarea de la retrogradare, dar care a ajuns în cele din urmă în Serie B.

Becali s-a umplut de bani, încasând 13 milioane de euro pe Man, însă mutarea nu a fost una tocmai prielnică pentru fotbalistul de bandă, care din titular indiscutabil la FCSB a ajuns rezervă neutilizată la ultimele meciuri ale Parmei, în Serie B.

Horia Moculescu, membru fondator FC Steaua, este de părere că Gigi Becali a greșit cedându-l pe Dennis Man, deoarece este convins că acesta l-ar fi putut ajuta să prindă grupele competițiilor europeni, care i-ar fi adus și mai mulți bani în conturi.

„Vânzarea lui Man a însemnat ieșirea din lupta la titlu!”

„Ceea ce nu înțeleg eu la Gigi… și n-o să pricep niciodată… este legat de copilul ăsta, Dennis Man… L-ai dat într-un moment în care Steaua juca impecabil, extraordinar… 

Și ce a însemnat vânzarea lui Man? Ieșirea din lupta pentru titlu, ratarea Cupei Campionilor… Banii care i-ai luat acolo nu erau mai mulți decât ai luat pe Man? Și păstrai și copilul… asta nu înțeleg eu… Deși Gigi este un afacerist sigur, ca să spun așa…”, a spus Horia Moculescu, potrivit fanatik.ro.

Man s-a format ca jucător la Atletico Arad, club de la care s-a transferat în 2014 la UTA. Transferul de la UTA la FCSB s-a făcut în septembrie 2016.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!