Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga

Becali, lăudat de unul dintre membrii fondatori ai Stelei: „Cine vrea să vorbească de Gigi să se uite la Dinamo!”

Gigi Becali, lăudat de unul dintre membrii fondatori ai echipei patronate acum de latifundiarul din Pipera.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 17:11
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 17:25

Patronul FCSB a fost criticat în multe rânduri de oamenii din fotbalul românesc pentru faptul că se implică prea mult în viața echipei sale și că impune anumite schimbări antrenorilor, însă sunt și voci care îi iau apărarea și spun că FCSB ar fi putut fi acum în aceeași situație ca cea a lui Dinamo dacă nu ar fi fost el.

Horia Moculescu, membru fondator FC Steaua, este de părere că Gigi Becali are meritul de a o fi ținut pe FCSB (pe care o consideră Steaua) în topul fotbalului românesc.

„Din capul locului vreau să spun că FCSB este Steaua, poate să se supere pe mine toată Armata română, de la Marele Stat Major până la ultimul recrut.

„Cine vrea să vorbească de Gigi, să se uite la Dinamo”

Vreau să mai spun ceva… Cu toate păcatele lui Gigi, cine vrea să vorbească de Gigi, să se uite la Dinamo. Dinamo n-a avut niciodată un Gigi Becali și uite unde-a ajuns.

Și pe Dinamo nu l-a dat Ministerul de Interne afară din stadion, a avut mereu stadionul propriu, în timp ce FCSB nu are… Nu i-a fost ușor lui Gigi Becali…

Și dacă nu era Gigi, Steaua, dacă mai exista, era pe undeva prin eșaloanele inferioare… Și tot ce a făcut, a făcut din banii lui, numai din banii lui”, a spus Horia Moculescu, potrivit fanatik.ro.

Horia Moculescu s-a aflat printre puținii suporteri români care au asistat la finala Cupei Campionilor câștigată de Steaua în 1986.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!