VIDEO EXCLUSIV Mustață, încrezător după decizia emisă de Înalta Curte de Casație și Justiție: „E o ambiție contra lui Gigi Becali!” Planul Peluzei Nord 

Liderul Peluzei Nord a vorbit despre decizia emisă de Înalta Curte de Casație și Justiție. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 12:51
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 13:21

Fanii echipei patronate de Gigi Becali au un nou motiv să zâmbească, după ce celebrul dosar cu CSA a fost trimis spre rejudecare la Curtea de Apel București, după ce avocații celor de la FCSB au cerut în instanță decăderea tuturor mărcilor "Steaua" aparținând CSA și contestatarea mărcii notorii "Steaua" aparținând FCSB, din anul 2003.

Iar liderul Peluzei Nord este încântat de decizia Justiției și este încrezător că FCSB, împreună cu Asociația „Salvați Steaua”, vor reuși să aibă câștig de cauză în fața „militarilor”. 

Mustață: „Sigla din 2003 este făcută de Peluza Nord”

„Este o veste încântătoare. Noi am muncit foarte mult pentru acea siglă din 2003, făcută de noi, de Peluza Nord. Toți am fost încântați că avem o șansă să ne câștigăm sigla și numele. Această siglă a fost folosită de noi, FC Steaua București, nu mi se pare corect. 

Aici nu e un conflict! Este o ambiție contra lui Gigi. Ne bucură această decizie, că s-a hotărât să să judece în totalitate acest caz. CSA nu folosea această siglă, iar noi suporterii știm foarte bine a cui e sigla. Atât timp, cât ÎCCJ a luat hotărârea să se judece fiecare decizie. În momentul 2003 - 2017, CSA nu s-a folosit de nicio siglă, mai ales sigla făcută de noi”, a declarat Gheorghe Mustață la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Duckadam: „Acum se poate judeca fără impulsul emoțional”

Totodată, cu decizia emisă luată de ÎCCJ este de acord și Helmut Duckadam (62 ani). Fostul internațional român este de părere că, de data aceasta, se va elimina factorul emoțional.

„Mi se pare normal, dacă se ia o hotărâre definitivă acum, nu știu cum puteau să ia în calcul judecătorii suma de 37 de milioane pe care o cerea CSA-ul FCSB-ului, nu știu ce au luat în calcul de au ajuns la suma asta.

Cred că este un lucru bun. S-a făcut pe repede înainte prima parte, iar acum se poate judeca fără impulsul emoțional”, a declarat Helmut Duckadam la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies