MURESAN: "STELISTII SE TEM DE NOI"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Februarie 2008, 14:27
"STEAUA - CFR E UN MECI DE 1X2"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Seful din Gruia - Iuliu Muresan - pune presiune inaintea super-derby-ului cu Steaua din etapa a 21-a. Iuliu Muresan spune ca Steaua se teme de CFR si crede ca orice rezultat este posibil.

"Stelistii au un sentiment de frica si respect pentru noi. Si eu ii respect pe ei. Pe vremuri, cand cotizam la Dinamo, tineam cu Steaua, dar acu sunt la CFR. Stadionul va fi plin, dar important va fi rezultatul. Este un meci de 1x2, x nu e dorit de nimeni. Sper ca Lacatus sa nu aiba aceeasi soarta ca Hagi, l-am admirat mult ca jucator. Ca antrenor face o treaba buna", spune Muresan in ProSport.

Presedintele liderului crede ca "butoanele" sunt partea urata a fotbalului si nu e deloc deranjat de faptul ca va fi arbitrat in Ghencea de un arbitru bucurestean, Alexandru Tudor.

"Fac parte din partea bolnava a fotbalului, acest gen de afirmatii. Daca arbitra Corpodean se spunea ca este din Ardeal, pe mine nu am deranjeaza ca arbitreaza Tudor. Este cel mai bun", a mai spus Iuliu Muresan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Regele Iordaniei şi-a anulat vizita în România, după anunţul lui Dăncilă despre ambasadă
BRAT