Muresan recunoaste: "A fost offside la golul lui Dorsin"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Martie 2008, 19:16
"EU NU AM VAZUT NICIUN HENT LA GOLUL LUI RUIZ"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Iuliu Muresan a recunoscut la Specialul Sport.ro ca CFR a primit si o mana de ajutor din partea arbitrului la meciul cu Farul. Presedintele ardelenilor a declarat ca a fost offside la golul lui Dorsin, dar spune ca nu poate fi vorba la golul anulat lui Ruiz:

"Sunt de acord ca primul gol a fost din offside. A fost o faza dificila pentru arbitru. Cred ca arbitrul nu a vazut, erau multi jucatori in careu. La golul anulat la Ruiz nu a fost hent, a spus Muresan, care a recunoscut perioada mai putin fasta prin care trec Fabbiani si ai lui: "Presiunea ii afecteaza pe unii dintre jucatori. Am aratat o diferenta inca din pregatiri. Ne lipseste poate cel mai important jucator al nostru: Didi. Acum a aparut Trica. Trica ne-a ajutat foarte mult, dar sunt si jucatori care nu au mai avut aceleasi evolutii. Culio a jucat foarte bine ieri, dar abia acum a fost in forma din toamna", a spus Muresan


 
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

cfr

muresan

dorsin

ruiz

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT