Multescu vrea sa plece!

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2008, 15:32
S-A SUPARAT PE HIZO

Multescu vrea sa plece de la Ceahlaul Piatra Neamt cat mai repede, suparat ca antrenorul Viorel Hizo mizeaza numai pe George Savu ca titular.
Multescu asteapta o hartie din partea gruparii nemtene prin care sa fie lasat sa plece liber de contract. "Suntem doua sabii care nu mai incap in aceeasi teaca. Daca Savu este titularul de drept anuntat de antrenor, inseamna ca eu cu Fedorenko nu mai avem pentru ce concura. Trebuie sa ne lasam. Daca vor sa ceara bani pe mine, sa o faca, dar sa nu pretinda mai mult de zece mii de dolari, cat au dat pe mine la momentul cand am venit cu sufletul deschis sa ajut Ceahlaul", a spus el.
Multescu regreta ca nu a plecat in iarna de la Piatra Neamt. "Venisem cu o oferta favorabila clubului. Le aduceam si ceva bani in schimbul dezlegarii mele, dar n-au vrut sa ma lase sa plec atunci, spunandu-mi ca sunt un om de baza. Am ramas bazandu-ma pe spusele lor, dar m-am fraierit", a adaugat el, adaugand ca ar accepta sa plece imediat de la Ceahlaul, chiar daca nu si-ar gasi imediat alta echipa.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT