Multescu nu-i iarta pe dinamovisti: "Si ce daca am schimbat sistemul!..."

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 10:46
"JUCATORII NU POT FI BULVERSATI DE ASTFEL DE SCHIMBARI"

Venirea lui Multescu la Dinamo nu a adus linistea asteptata. Bulversati de desele schimbari de antrenori, "spartanii" risca sa piarda si ultimul loc de Europa. La venirea in Stefan cel Mare, Multescu a incercat sa schimbe sistemul de joc al "cainilor", iar dupa remiza cu Farul nu si-a menajat deloc jucatorii. Desi intre timp si-a mai indulcit tomul la adresa fotbalistilor, Multescu nu pare sa accepte compromisul.

Antrenorul "cainilor" spune ca schibarea de sistem se practica in tot fotbalul modern si ca nu aceasta e cauza rezultatelor dezastruoase ale lui Danciulescu si compania:

"Ce daca am schimbat sistemul?!... Nu cred ca jucatorii sunt bulversati sau mai stiu eu cum. Am citit si vazut zilele trecute ca s-a facut tam-tam pe marginea acestui subiect. In fotbalul modern, singurul element fix dintr-un sistem sunt cei patru fundasi. In rest, totul este relativ. Totul tine de cat de mobil este un "mijloc" sau de cat de ofensiv vrei sa joci. O astfel de discutie este lunga si complexa. Dar jucatorii nu pot fi bulversati de astfel de schimbari. Fotbalul este acelasi", a spus Multescu pentru Adevarul. 

Citeste si:

Dinamo

Multescu

Atacuri de Paşte în Sri Lanka: 160 de morţi în 8 explozii. Șapte persoane, reținute
BRAT