Multescu: "Cu U Cluj, Dinamo nu are alta alternativa decat victoria"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 18:35
II PROMOVEAZA PE ZE DIABATE SI ADOUKURA

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Multescu, a declarat, vineri, inainte de plecarea spre Cluj-Napoca, acolo unde echipa sa va intalni pe Universitatea, ca viata l-a pus in situatii speciale, el evoluand impotriva fiului sau, Catalin, dar si a fostelor sale formatii.

"Bineinteles ca avem un moral mai bun acum. O victorie iti creeaza o stare de spirit deosebita, poti sa construiesti mai bine. E o alta stare de spirit, suntem foarte concentrati. Mi-as fi dorit ca acest meci sa se fi jucat intr-o alta conjunctura, atat Clujul, cat si noi sa ne fi atins obiectivele. Viata m-a adus in situatii speciale, am jucat impotriva fiului meu si impotriva echipelor pe care le-am antrenat (n.r. - printre care se numara si "U" Cluj, de la conducerea careia a demisionat in ianuarie), dar eu vreau sa-mi fac treaba cat mai bine acolo unde antrenez si nu avem decat o singura alternativa, victoria", a spus Multescu.

Gheorghe Multescu a afirmat ca a decis sa ii convoace pentru partida cu "U" Cluj si pe jucatorii echipei a doua Ze Diabate si Adoukura: "I-am adus pentru ca am mai spus ca acord o atentie deosebita tinerilor si ca la momentul oportun vom apela la ei".

Citeste si:

Dinamo

Multescu

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT