Multescu: "Cu U Cluj, Dinamo nu are alta alternativa decat victoria"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 18:35
II PROMOVEAZA PE ZE DIABATE SI ADOUKURA

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Multescu, a declarat, vineri, inainte de plecarea spre Cluj-Napoca, acolo unde echipa sa va intalni pe Universitatea, ca viata l-a pus in situatii speciale, el evoluand impotriva fiului sau, Catalin, dar si a fostelor sale formatii.

"Bineinteles ca avem un moral mai bun acum. O victorie iti creeaza o stare de spirit deosebita, poti sa construiesti mai bine. E o alta stare de spirit, suntem foarte concentrati. Mi-as fi dorit ca acest meci sa se fi jucat intr-o alta conjunctura, atat Clujul, cat si noi sa ne fi atins obiectivele. Viata m-a adus in situatii speciale, am jucat impotriva fiului meu si impotriva echipelor pe care le-am antrenat (n.r. - printre care se numara si "U" Cluj, de la conducerea careia a demisionat in ianuarie), dar eu vreau sa-mi fac treaba cat mai bine acolo unde antrenez si nu avem decat o singura alternativa, victoria", a spus Multescu.

Gheorghe Multescu a afirmat ca a decis sa ii convoace pentru partida cu "U" Cluj si pe jucatorii echipei a doua Ze Diabate si Adoukura: "I-am adus pentru ca am mai spus ca acord o atentie deosebita tinerilor si ca la momentul oportun vom apela la ei".

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT