Multescu anunta REVENIREA lui Dinamo: "Nu am vrut sa plec, le-am fortat mana sefilor sa faca transferuri!" Ce jucator PLEACA in Italia:

Autor: Sport.ro
Vineri 30 August 2013, 11:03

	Multescu anunta REVENIREA lui Dinamo: "Nu am vrut sa plec, le-am fortat mana sefilor sa faca transferuri!" Ce jucator PLEACA in Italia:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Dupa un inceput agitat de sezon, Gigi Multescu e in sfarsit linistit la Dinamo. L-a primit pe Tucudean si e convins ca Dinamo poate ajunge rapid in fruntea clasamentului. L-a pierdut insa pe Dragos Grigore, care va semna cu o echipa din Italia.


"A fost o perioada zbuciumata, cu meciuri mai putin reusite, cu rezultate asemenea. Suntem intr-o era a reconstructiei. Trebuie sa avem rabdare, intelegere si sprijin. Rezultatele n-au fost pe masura brandului Dinamo.

Daca aveam atacanti mai inspirati, eram in alta parte acum. Chiar pe locul doi. Am stat asa si m-am gandit, nu ne-au lipsit decat doua goluri ca sa ajungem pe podium.

Plecarea lui Dragos Grigore este o chestiune de timp. A dat un randament bun in ultima vreme, asa ca se discuta plecarea lui. In schimb, mi-a venit George Tucudean. Am vorbit el, e la cheie, pot sa-i dau drumul la joc. Este bine pregatit fizic. El este un oportunist, astept s-o bage in poarta si am mare incredere ca el este atacantul de care am nevoie", a spus Multescu in ProSport.

"A fost o aluzie ca plec, am fortat mana conducatorilor sa faca transferuri", a mai spus Multescu.

El l-a avut sub comanda sa pe Marica, cel care poate ajunge la Steaua. Multescu a ajutat nationala pentru ca Marica e om de baza in dubla cu Turcia si Ungaria.

"Mi-a facut placere sa lucrez cu Ciprian. Sper sa ajunga intr-o forma buna, este indispensabil nationalei. Am fost bormbardat cu telefoane de la nationala, de la Florin Marin, cu indicatii privindu-l pe Marica", a incheiat Multescu.
 

Președintele și premierul, la manifestările dedicate Unirii Principatelor. Ciolacu a anulat
BRAT