O noua LOVITURA pentru Dan Petrescu! Dinamo Moscova a mai luat trei jucatori de la Anji! Cine vine sa-l ajute pe Super Dan:

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 17:01

	O noua LOVITURA pentru Dan Petrescu! Dinamo Moscova a mai luat trei jucatori de la Anji! Cine vine sa-l ajute pe Super Dan:

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

 Dinamo Moscova, antrenata de Dan Petrescu, a mai transferat trei jucatori de la Anji Mahacikala, pe portarul Vladimir Gabulov, pe fundasul Christopher Samba si pe mijlocasul Alexei Ionov, informeaza presa rusa.

"Fiecare antrenor isi doreste cat mai multi jucatori si eu sunt foarte multumit de aceste achizitii, desi as fi vrut ca acesti fotbalisti sa fi venit mai inainte. Ei vor spori concurenta in lot. Am noua jucatori noi acum", a spus Petrescu despre transferurile efectuate de clubul sau.

Ionov, 24 de ani, a mai evoluat la Zenit Sankt Petersburg si la Kuban Krasnodar, echipa la care a mai fost pregatit de Dan Petrescu. Francezul Samba, 29 de ani, a mai evoluat la Sedan, Hertha Berlin, Blackburn Rovers si QPR.
Gabulov, 29 de ani, a mai jucat la Dinamo Moscova si a mai facut parte din loturile formatiilor Alania Vladikavkaz, TSKA Moscova, Kuban Krasnodar si Amkar Perm.

Dinamo Moscova i-a mai transferat in urma cu doua saptamani pe internationalii rusi Igor Denisov, Iuri Jirkov si Aleksandr Kokorin, tot de la Anji Mahacikala.

Presedintele clubului Anji Mahacikala, Konstantin Remsukov, a anuntat la inceputul lunii august ca proprietarul gruparii din Daghestan, Suleiman Kerimov, a decis reducerea bugetului anual cu cel putin 50 de milioane de dolari si se va desparti de multe din vedetale sale.

Sursa: Mediafax
 

Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT