Motivul pentru care Teixeira nu semnat in vara cu Steaua! Mijlocasul Astrei vorbeste prima data de asta: cine s-a opus transferului

Autor: Sport.ro
Joi 10 Decembrie 2015, 14:30

	Motivul pentru care Teixeira nu semnat in vara cu Steaua! Mijlocasul Astrei vorbeste prima data de asta: cine s-a opus transferului

Becali l-a vrut in vara pe Teixeira, dar transferul nu s-a mai facut. Fostul mijlocas al Petrolului, acum la Astra, a vorbit pentru prima data despre discutiile cu Steaua

Steaua l-a curtat pe Teixeira, Becali s-a intalnit cu el intr-un mall din Bucuresti, pentru o discutie privata, dar transferul nu s-a mai facut.

Fostul mijlocas al Petrolului recunoaste discutiile cu Steaua, dar spune ca a existat o persoana in club care nu l-a vrut: Mirel Radoi.

"S-a vorbit foarte mult, dar pana la urma nu m-am dus la Steaua, nu am semnat. Am fost doua luni in vacanta in Portugalia si au fost niste discutii, dar nimic concret ca sa putem ajunge la un acord."

"Nu tot ce s-a scris despre mine si Steaua a fost adevarat. Nu au fost cu adevarat interesati de mine, sau mai corect spus, antrenorul pe care il avea Steaua atunci (Mirel Radoi) nu m-a vrut."

"Daca nu am ajuns pana acum la Steaua, nu cred ca se mai intampla ceva. Nu resping nicio oferta, dar acum sunt la Astra si obiectivul nostru este sa ne batem la titlu", a spus Teixeira la DigiSport.

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies