Motivul pentru care înțelegerea dintre Marius Croitoru și Adrian Mititelu a picat

Marius Croitoru Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 10:30
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 10:30

Adrian Mititelu se înțelesese cu Marius Croitoru pentru preluarea lui FCU Craiova, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Cele două părți nu au mai ajuns la un acord pentru semnarea contractului, astfel că Mititelu este în continuare în căutarea unui antrenor pentru postul de ”principal” la FCU Craiova.

Unul dintre motivele pentru care cele două părți nu s-au mai înțeles ar fi fost reprezentat de fiul lui Marius Croitoru, David, pe care tehnicianul ar fi vrut să-l ia din nou sub comanda sa.

Marius Croitoru ar fi vrut să-l ia pe fiul său la FCU Craiova

Adrian Mititelu nu ar fi fost de acord cu această cerință, iar de aici au început tensiunile între cele două părți înainte de semnarea contractului, scrie ProSport.

Imediat după retrogradarea celor de la FC Argeș, Croitoru Jr. a semnat cu o altă divizionară secundă, CSC Dumbrăvița, de care s-a despărțit după mai puțin de o săptămână.

Până acum, David Croitoru a evoluat doar la echipele antrenate de tatăl său. A debutat la nivel de seniori la FC Botoșani, iar apoi l-a urmat pe Marius Croitoru la FCU Craiova și FC Argeș.

În Superligă, Croitoru Jr. a strâns 21 de partide, majoritatea din postura de rezervă.

Echipa lui Adrian Mititelu nu a mai câștigat de trei meciuri în Superligă și este pe locul nouă, cu 13 puncte după 12 meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!