Motivul pentru care Gigi Becali si-a luat PALAT! "Vorbea singur, pana cand patronul incepea sa sforaie!" :) Detalii incredibile: Becali a ascuns un om in WC!

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 19:45

	Motivul pentru care Gigi Becali si-a luat PALAT! "Vorbea singur, pana cand patronul incepea sa sforaie!" :) Detalii incredibile: Becali a ascuns un om in WC!

► Unii zic c-a fost peste Hagi si Dobrin. A fost? ILIE BALACI, maine de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!
► Altii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Gigi Becali este acum in spatele gratiilor, dar se implinesc 11 ani de cand e patron la Steaua. In tot acest timp, Steaua a castigat Cupe, campionate si Supercupa Romaniei. Aici mai punem si zeci de jucatori care au venit si au plecat din Ghencea, dar si participari in grupele CL sau EL, cat si o semifinala de Cupa UEFA.

Tot Becali ramane patronul care a reusit cel mai scump transfer din Liga 1: a incasat 8,5 milioane de euro in schimbul lui Chiriches, plecat la Tottenham.

Fanatik scrie despre cateva episoade memorabile cu Becali:

1. Gigi a vazut in urma cu cinci ani un angajat al clubului care tragea dupa el o saltea in zona stadionului. Intrebat ce face, acesta i-a raspuns ca l-a dat sotia afara din casa, motiv pentru care sta pe unde apuca, pret de cateva zile.

Becali a facut un gest frumos si i-a luat omului o garsoniera in cartierul Ghencea, dupa doar o saptamana.

2. Becali l-a luat ca sofer pe Lutu, acum unul dintre oamenii sai de incredere. Apoi, dupa ce s-au apropiat, patronul Stelei il ruga sa-l povesteasca diverse lucruri, atunci cand era la Palat si voia sa doarma dupa-amiaza. Cum nu putea sa doarma, cateodata, Becali se intindea, iar Lutu povestea pana cand patronul incepea sa sforaie. De regula, putea sa treaca si o ora pana cand Lutu reusea sa-l adorma pe Gigi. :)

3. Daniel Stanciu era in negocieri sa vina conducator la Steaua, insa nu era dorit de antrenor si de oamenii din jurul Stelei. Pana la urma, in ziua in care a venit la negocieri, Stanciu a dat nas in nas cu managerul Stelei, de fapt a vazut ca masina sa intra pe poarta palatului. Asa ca l-a rugat pe Gigi sa faca ceva, sa-l ascunda; patronul a gasit solutia, l-a trimis la WC, timp de 40 de minute, iar cei doi nu s-au mai intalnit. :)

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies