Motivul plecarii lui Grigoras: "Eu suflu si in iaurt! E o lectie de viata ce am patit! Acolo sunt doi oameni care nu se inteleg, am picat la mijloc!" Reactia lui 'Grig':

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2013, 17:37

Petre Grigoras a stat la Galati timp de o luna, timp in care nu a fost platit. Din cauza unor neintelegeri la club, el a plecat astazi si explica ce s-a intamplat.

"Eu am avut o mica problema si m-am dus la Constanta. N-am ajuns in Bucuresti, acolo e Narcis Raducan care vorbeste cu patronul. Speram sa fie un proiect de durata, care sa fie foarte sanatos. Se pare ca acolo sunt niste neintelegeri, nu vreau sa intru in aceste polemici, nu vreau sa deranjez pe nimeni.

O luna de zile am antrenat fara bani, dar din respect pentru oameni, pentru mine, nu voiam sa ma angajez la acest proiect, pentru ca erau oameni pe care puteam sa-i deranjez. Este o colaborare intre cele doua parti la club, dar care se pare ca nu sunt pe aceeasi lungime de unde.

Este o lectie de viata pe care am primit-o, am tras de aici concluziile si voi sufla si in iaurt pe viitor. E drept, sunt cele doua parti, dar acum nu mai stiu ce putere de decizie mai are in club domnul Marius Stan. Sper ca dansii, ca doi oameni puternici vor colabora si echipa va avea un numitor comun, deci si conditii de performanta. Daca se rezolva situatia si se inteleg, eu ma intorc si maine la echipa.

Eu nu am avut discutii cu patronul, doar cinci minute la telefon, acum cateva zile, urma sa ne vedem astazi in Bucuresti sa mai vorbim. Eu nu puteam sa stau si sa nu am conditii optime de munca. Eu nu am vrut sa ma bag in acest conflict, in acest discutii. Se pare ca nu exista colaborare la nivel inalt, nu tine de performantele sportive sau de forma jucatorilor.

Ei si-au primit drepturile pe luna decembrie, acum mi se pare ca au primit si pe luna ianuarie, sau urmeaza. Eu nu puteam sa stau la club adus de cineva, pe care mai apoi sa-l neglijez", au fost cuvintele lui Petre Grigoras, la Sport.ro.

Antrenorul celor de la Galati a ajuns in Moldova dupa ce a plecat de la Pandurii. Timp de o luna, perioada in care a stat la Otelul, el a prins cantonamentul de iarna, dar si prima etapa din primavara - 0-1 cu Petrolul.

'Cele doua parti' despre care vorbeste Grigoras ca nu s-ar intelege la Galati sunt Dan Adamescu - patronul echipei si Maris Stan - cel care a condus echipa ca presedinte. In acest moment, Stan este are doar o functie onorifica in club, fiind in acelasi timp primar al municipiului Galati.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT