Liga 1

Momentul pe care arbitrajul din Romania il asteapta de 20 de ani! Un central din Liga I a fost trecut pe lista de Mondial

Dupa asistentul Nicolae Grigorescu, prezent la Cupa Mondiala din 1998, Romania nu a mai avut niciun arbitru la turneele mondiale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 17:41
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 17:41

Situatia ar putea sa se schimbe in 2018, la CM din Rusia. Ovidiu Hategan a fost trecut pe lista provizorie a arbitrilor care ar urma sa oficieze partide la Mondial! Hategan e intre cei 24 de arbitri nominalizati de FIFA.

Cu totii au fost invitati la un seminar care va avea loc in perioada 18-22 noiembrie si care. Pe langa partea teoretica, stagiul va avea si o componenta fizica. Arbitrii vor fi supusi la analize medicale, video, vor da teste fizice si vor fi supusi la exercitii practice.

"E o mare bucurie, o onoare sa fiu inclus pe aceasta lista. Este primul pas pe care l-am facut in drumul spre atingerea obiectivelor pe care mi le-am propus. Sper ca sansa pe care o am sa-mi deschida drumul spre topul arbitrajului european si mondial", a comentat Hategan pentru site-ul FRF.
 

Modifică setările cookies