Moment SOCANT pe un stadion din Romania! Un jucator de culoare a iesit de pe teren din cauza RASISMULUI
Duminica 15 Aprilie 2018, 19:06

Moment SOCANT pe un stadion din Romania! Un jucator de culoare a iesit de pe teren din cauza RASISMULUI

Clipe teribile pentru Moussa Konate de la Foresta Suceava!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fundasul a parasit terenul in prima repriza a meciului de la Balotesti din cauza scandarilor rasiste ale fanilor ilfoveni. In ciuda insistentelor coechipierilor si ale staff-ului tehnic, Konate a transmis ca nu mai poate juca in conditiile date. Pana si arbitrul s-a implicat, cerandu-le si suporterilor sa se potoleasca si lui Konate sa incerce sa revina.

Konate n-a putut fi convins, astfel ca antrenorul Forestei, Florentin Petre, a trebuit sa faca schimbare dupa o jumatate de ora de joc.

Liga2.ro prezinta pozitia unui oficial al Balotestiului, care sustine ca Moussa Konate (24 de ani) n-a iesit din teren pentru ca a fost jignit ci pentru ca a crezut ca a luat cartonas rosu!

Balotestiul a castigat cu 3-1 derby-ul din zona retrogradarii. Foresta ocupa acum ultimul loc intre echipele aflate inca in competitie.

 8 comentarii
 • 16 2018
  Misu Bine ca nu-s contrarevoluționari, tovarăși....
 • 15 2018
  ...... Ilie Năstase mai citește stirea o dată. Spre deosebire de tizul tău văd că pe tine nu prea te duce capul....
 • 15 2018
  Ion Risul lumii tigani rassisti....
 • 15 2018
  Vasile Asta ii atmosfera pe care o vor toti la meciuri nu cum a fost la steaua cu rapid ca aia is ultrasi violenti dar spectatorii astia is ok valabil pt toate echipele din ilfov si nu numai...
 • 15 2018
  Sorin Bai dar sensibili au ajuns uni!...
 • 15 2018
  Dolph Lundgren IMPU.TITA MAFIE A PARIURILOR : manchester united ( CA,CATUL mourinho ) - wba 0 -1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wba fiind deja RETROGRADATA, aflata pe ultimul loc, la 12 puncte de salvare !!! HALUCINANT !!! Cat mai dureaza pana acest BLATIST ORDINAR numit mourinho, va fi ARESTAT si CONDAMNAT pentru BLATURILE ORDINARE pe care le face ? ? ?...
 • 15 2018
  ILIE Năstase Băi jurnaliști de rahat , cum puteți scrie asemenea aberații ? Să-i scoți nevinovați pe cei de la Balotești chiar cu prețul de a te contrazice singur în două fraze !!! Cum să nu mai vrea ăla să joace după ce toți s-au rugat de el , iar el , în spiritul fair play-ului să nu mai joace pe motiv că a luat roșu . Știrile astea să le dați după miezul nopții !! Rușine să vă fie !...
 • 15 2018
  Yt Români iar se fac de ras aia de culoare sunt mai Oameni ca voi.....
 • 15 2018
  Sorin Bine spus, dar da bine culoarea și dacă ei ne spun albilor ar trebui și noi sa ne supăram!...
 • 15 2018
  ion ma-ta se face de ras ca te-a facut pe tine...
BRAT