Moldovan: "E vina jucatorilor, astept o schimbare!"

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Martie 2010, 19:35
Moldovan: "E vina jucatorilor, astept o schimbare!"

Ceahlaul 2-1 Brasov | Moldovan a pierdut trei meciuri la rand, insa nu cedeaza! Asteapta o schimbare de atitudine a elevilor sai in meciul de Cupa de joi, cu FC Vaslui, in direct la ProTV si pe www.sport.ro, de la 20.15.

"Asteptam multe de aici, insa nu reusim sa trecem peste perioada proasta in care ne aflam de o buna bucata de timp. Primim goluri prostesti. Ma asteptam la mai multa responsabilitate, concentrare din partea baietilor, dar s-a vazut ca am fost taxati imediat de adversari dupa egalare. La golul de 2-1 a contribuit si asistentul, am gresit si noi, recunosc, dar si arbitrii.

De fapt arbitrajul ramane sub orice critica, ca de fiecare data de la inceputul returului. Sunt la trei infrangeri consecutive, as putea gasi o gramada de scuze, as sti sa explic situatia, dar n-am inca starea de spirit. Baietii trebuie sa se trezeasca, eu mi-am asumat responsabilitatea esecurilor in trecut, sper ca acum sa o faca si ei", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a precizat ca spera ca atitudinea fotbalistilor sai sa se schimbe pana la meciul de joi, cu FC Vaslui, din Cupa Romaniei. "Sunt unii dintre ei care nu pot juca cu o asemenea atitudine. Prezenta noastra in cupele europene mi-am scos-o demult din minte pentru acest sezon. Pentru meciul de azi aveam doua variante, ori ieseam din aceasta pasa proasta, ori o luam in jos. Varianta a doua ramane in picioare din pacate pentru noi. Stiam ca vom avea un meci foarte dificil aici, le-am si spus baietilor, eu nu mai am ce sa le fac, atunci cand noi dam bara si ei dau gol. Nu stiu cum naiba se intampla de ii revitalizam pe toti", a adaugat antrenorul.

Brasov va juca joi cu FC Vaslui in semifinalele Cupei Romaniei, in direct la ProTv si pe www.sport.ro, de la 20.15.

 

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT